Uitgebreide review: Droog Trainen Protocol Vrouwen + kortingspagina >
Healthy Point.nl - Lees je Fit
Afvallen 31 augustus 2018
mm
thom Geen reacties

Snel afvallen? Maar heb je geen tijd en zin om lang in de keuken te staan? Dan is dit voor jou de oplossing.

Ik wil slank en fit worden

Droog Trainen Protocol Vrouwen is ontwikkelt om snel en efficiënt resultaat te behalen. Zo beweren ze dat je binnen 90 dagen je doel kunt hebben behaalt. Je krijgt informatie waar je de rest van je leven profijt van kunt hebben. Probeer het nu 90 dagen gratis uit.

Ebook cover Droog Trainen Protocol VrouwenHet is de droom van veel mensen, Fit zijn en een strak en mooi lichaam hebben. Droog Trainen Protocol Vrouwen maakt deze droom mogelijk. Droog Trainen Protocol Vrouwen is een programma wat voeding en trainen samen brengt en is ontwikkeld om deze droom binnen 3 maanden werkelijkheid te maken.

Tijdens dit programma hoef je niet uren in de sportschool en de keuken door te brengen. Dit is ideaal, zeker als je een druk leven leidt. In deze Droog Trainen Protocol Vrouwen review ga ik dieper in op wat het programma precies inhoud.

Zo ga ik je meer vertellen over de bedenker, wat je precies te wachten staat. Maar ook wat de voor- en nadelen van het programma zijn, welke gratis bonussen je bij de aankoop krijgt en onderaan dit artikel heb ik nog een mooi maar tijdelijk aanbod voor je.

Benieuwd naar Droog Trainen Protocol Vrouwen? Lees dan snel verder.

Wat is Droog Trainen Protocol Vrouwen?

Droog Trainen Protocol Vrouwen is een droogtrain programma in de vorm van een E-book. Na de betaling krijg je een email met hierin een link waar je het boek meteen kunt opslaan op je telefoon of computer.

Dit E-book bestaan uit 70 pagina’s waarin je het volgende kunt vinden:

• Tools die je helpen tijdens het droog trainen waarmee je zowel motivatie als zelfvertrouwen mee ontwikkelt, en tools die je kunnen helpen bij het bepalen van je voeding.

• Een voedingsschema word aan de hand van je lengte, gewicht, en leeftijd voor je ontwikkelt.

• Heldere maar belangrijke informatie over training, voeding en leefgewoonte.

• Er wordt uitgelegd hoe je lichaam precies werkt in combinatie met voeding en training en hoe je het beste resultaat kunt halen uit al je moeite.

• In het E-book krijg je ook erg interessante tips over voeding en training, zo voorkom je dat je onnodige fouten maakt.

Bij de aankoop van het E-book krijg je maar liefst 6 interessante gratis bonussen, hierover vertel ik je meer verderop in het artikel.

Een combinatie van voeding en training

Droog Trainen Protocol Vrouwen beschrijft een goede combinatie van voeding en training om zo snel en efficiënt je doel te bereiken, namelijk: Beter in je vel, strakker in je vel en een mooi lichaam.

Door de juiste combinatie van voeding en training te creëren verhoog je de vetverbranding en behoud je dit resultaat ook langer. Je leert jezelf in de 3 maanden dat je het programma volgt aan hoe je moet eten en trainen en wat wel en niet effectief is.

bovenlichaam trainen vrouw

Ze helpen je dus niet alleen met resultaten behalen, maar leren je ook hoe je dit na het programma zelf kunt blijven door zetten. Een goede investering voor de toekomst dus.

Wat maakt Droog Trainen Protocol Vrouwen uniek?

Over het algemeen weten mensen vaak niet hoe ze nu precies een gezonder en mooier lichaam creëren. Vaak zie je mensen in de sportschool maar wat doen en als het niet werkt geven ze de moed op.

Dit is jammer, want met de juiste informatie kun je heel ver komen en dit hoeft niet eens heel moeilijk te zijn.

Op het internet bij websites zoals google wordt er veel gezocht naar vragen over voeding en training. De ene website zegt dit, de ander zegt weer het tegenovergestelde.

Om een beetje duidelijkheid te scheppen en mensen naar een hoger doel te helpen heeft Henry Droog Trainen Protocol Vrouwen in het leven geroepen.

Wie is Henry van Es?

De oprichter van Droog Trainen Academie, Droog Trainen Protocol Vrouwen en Droog Trainen Protocol Mannen is Henry van Es. Henry is Ex-marinier en weet dus het nodige van goede voeding en training.

Hij heeft in de loop van de jaren hard gewerkt aan zijn bedrijf en al zijn kennis gestopt in de Droog Trainen Protocol boeken.

Zo heeft hij van zijn passie zijn werk kunnen maken.

Henry van Es

Op zijn blog en Facebook pagina deelt hij dagelijks interessante tips, oefeningen en recepten

Op het moment heeft de Facebook pagina van Droog Trainen Academie ca. 50.000 volgers en zijn website word duizenden keren per maand bezocht.

 

De inhoud van Droog Trainen Protocol Vrouwen

Aan het E-book kun je zien dat Henry er veel tijd en zorg aan heeft besteed om het een zo compleet mogelijk programma te maken. Er zijn maar liefst 28 hoofdstukken die vol staan met informatie die jou gaan helpen met voeding en training.

Je begint bij het begin en gaat steeds een stapje dieper de stof in. Zo begrijp je makkelijker waar het over gaat en wat je moet doen.

De volgende hoofdstukken kun je lezen in het ebook:

→ Kennis is macht, wat zijn de factoren voor succes?
→ Consistent zijn
→ Wat is het 80/20 principe
→ Doelen en verwachtingen
→ Mythes en realiteit
→ Vetverlies uitleg
→ Voeding management
→ Calorieën en lichaamssamenstelling
→ Calorietekort uitleg
→ Wat zijn macronutriënten?
→ Carb-cycling
→ Wat is metabolisme?
→ Veel of weinig koolhydraten
→ Hoe vaak moet ik eten?
→ Bijhouden van calorieën en macronutriënten
→ Specifiek voedingsplan
→ Krachttraining uitleg
→ Hoe een trainingsplateau doorbreken
→ Wat is Progressive overload?
→ Workout routines
→ Trainen in fases
→ Cardiotraining uitleg
→ HiiT en LISS training
→ Supplementen uitleg
→ Hoe pas ik het plan aan?
→ MMC→ Rustperiode
→ Veel gestelde vragen

Dit is een gigantische lijst met informatie waar je zeker wat aan zult hebben. Je hebt er even tijd voor nodig maar je kunt bij hoofdstuk 1 al beginnen met het werken aan jezelf. Je hoeft dus niet eerst alles gelezen te hebben.

Wanneer je even een dipje hebt waarin je geen motivatie kunt vinden, of je hebt het te druk met bijvoorbeeld werk of school kun je het plan tijdelijk aanpassen. Dit word in het boek besproken bij hoofdstuk: Hoe pas ik het plan aan?

Ook is rust heel belangrijk tijdens het trainen. Je groeit of verbrand namelijk geen vet tijdens het trainen maar in je rust periode. Het is heel goed dat het boek hier ook tijd aan heeft besteed.

Gratis bonussen bij aankoop van het programma

Bij aankoop van Droog Trainen Protocol Vrouwen krijg je 6 gratis bonussen. Deze bonussen gaan het proces om droog te trainen makkelijker en sneller maken.

Alle gratis bonussen hebben volgens Henry een totale waarde van €182,-.

Ik zal hieronder alle bonussen een voor een uitleggen.

Bonus 1: 12 weken trainingsprotocol sportschool

Deze bonus bevat 3 verschillende trainingsschema’s. Het verschil is de dagen die je doorbrengt in de sportschool. één schema is voor 3 dagen per week, één is voor 4 dagen per week en één schema is voor 5 dagen in de week naar de sportschool.

Het is de bedoeling dat je de schema’s 12 weken volhoud en elk schema heeft een opbouwende fase van 3 stappen. In deze fases bouw je ook meer spierkracht op.

Deze bonus kun je makkelijk openen op je telefoon, zo kun je dus altijd zien welke oefeningen je moet doorlopen die dag.

Gratis Bonus DTP

Bonus 2: 12 weken trainingsprotocol thuis

Deze bonus is eigenlijk hetzelfde als die hierboven alleen bij deze bonus hoef je niet naar de sportschool maar kun je thuis aan de slag met training zonder dat je apparaten nodig hebt. Dit is vooral ideaal voor mensen die geen tijd hebben om naar de sportschool te gaan of mensen die gewoon liever thuis trainen.

Bonus 3: De macronutriëntencalculator

Macronutriënten zijn je eiwitten, koolhydraten en vetten. Om een gezond en evenwichtig dieet de hebben waarmee je je gewenste doel wilt behalen moeten deze macronutriënten in een bepaalde verhouding zijn.

Voor elk doel zijn de macronutriënten weer anders. Zo kun je ervoor kiezen of je juist wilt afvallen of aankomen.

Deze calculator rekent aan de hand van een paar gegevens uit hoeveel eiwitten, koolhydraten en vetten je nodig hebt per dag. Zo krijg je een goed beeld van wat je dagelijks moet eten en word er meteen een voedingsplan voor je opgezet.

Uit ervaring weet ik dat een voedingsplan maken ontzettend lastig kan zijn. Zeker als je er niet veel van af weet. Daarom is deze bonus zo ideaal, en bespaart het je een hoop tijd, moeite en irritatie.

Bonus 4: Leer objectief je progressie meten

Tijdens het volgen van dit droogtrain programma wil je natuurlijk zwart op wit hebben of je al resultaat hebt geboekt of niet. Door middel van deze tool kun je bijhouden of je wel of niet progressie hebt gemaakt en hoeveel progressie hebt gemaakt.

Ook krijg je informatie over de weegschaal en waarom je gewicht geen deel uit hoeft te maken van je vooruitgang.

Bonus 5: Lijst met mogelijke voedingsmiddelen

Zoals je al hebt kunnen lezen is voeding erg belangrijk bij het sporten en behalen van lichamelijke doelen. Daarom is het ook handig om te weten wat je beter wel en niet kunt eten. Bij deze bonus krijg je een aantal lijsten met daarin geschikte voedingsproducten die geen belemmering opleveren voor jou doel.

Ook krijg je informatie over wat het product precies aan eiwitten, koolhydraten, vetten en calorieën bevat.

Gratis bonus DTP

Bonus 6: Logboek voor je training en voeding

Na aankoop van Droog Trainen Protocol Vrouwen krijg je een excel bestand meegestuurd. Hierin kun je je vooruitgang bijhouden en kun je bijhouden wat je eet en hoe je traint.

Dit is erg handig om terug te zien waar het bijvoorbeeld fout is gegaan toen je bijvoorbeeld weer vet begon aan te komen.

Ervaring van andere Droog Trainen Protocol Vrouwen gebruikers

Wanneer je dit allemaal hebt gelezen ben je natuurlijk benieuwd naar wat andere mensen van dit product vinden. En misschien wel belangrijker, wat andere mensen voor resultaten hebben behaald met Droog Trainen Protocol Vrouwen.

Ik heb onderzoek gedaan naar wat vrouwen hebben behaald door middel van het Droog Trainen Protocol. Op Facebook kon ik de meeste ervaringen vinden.

Wat mij opvalt is dat ik alleen maar positieve ervaringen zie.

Veel vrouwen hebben hun resultaten gedeeld inclusief foto’s hiervan.

Hier komen ze:

Facebook review

Facebook review

Facebook review

Maar naast de Facebook reviews zijn er ook progressie foto’s te vinden.

Hier komen ze:

Progressiefoto Droog Trainen Protocol Vrouwen

Progressiefoto Droog Trainen Protocol Vrouwen

Dit zijn slechts twee van de progressie foto’s die er te vinden zijn.

Deze twee vrouwen hebben naar mijn mening indrukwekkende resultaten behaald.

Dit kan jou ook overkomen, aarzel dus niet en probeer Droog Trainen Protocol Vrouwen eens uit.

Garantie van 90 dagen!

90 dagen garantie logen

Henry staat 100% achter zijn product, dat blijkt maar uit de 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Bij het soort producten als Droog Trainen Protocol Vrouwen zie je niet vaak een garantie periode van 90 dagen. Je kunt het boek dus volledig gratis uitproberen want het Droog Trainen Protocol Vrouwen programma duurt ook 90 dagen.

Wanneer je van je garantie gebruik wilt maken kun je een mail sturen via de verkoop website. Onderaan deze pagina kun je een link vinden die je doorstuurt naar de verkooppagina met hoge kortingen.

Via deze pagina kun je ook de veelgestelde vragen vinden en de contact gegevens van Henry.

Droog Trainen Protocol Vrouwen kopen met hoge korting

Ik heb je in deze review kennis laten maken met Droog Trainen Protocol Vrouwen van Henry van Es.

Zoals je hebt kunnen lezen is Henry erop gebrand om je van zo veel mogelijk informatie te voorzien waar je zelf nadat het programma is afgelopen ook nog veel mee kunt doen.

Je kunt je vet percentage snel omlaag krijgen en tijdens dit proces ook nog wat spiermassa aankomen.

Dit programma is ontwikkeld voor zowel beginners als gevorderden en je kunt je leven lang gebruik maken van de informatie. Ook krijg je jaarlijks nieuwe updates en informatie wanneer je het programma 1 keer hebt aangekocht via onderstaande link.

De resultaten van andere gebruikers die je zowel in deze review als op de verkooppagina van Henry kunt vinden laten al duidelijk zien wat je te wachten staat, namelijk een gezond, strak en fit lichaam.

Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan onderaan dit artikel.

Wil je een fit en slank lichaam? Dan is Droog Trainen Protocol Vrouwen voor jou de oplossing.

Stuur mij naar de kortingspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *