BSN NO Xplode Review | Hoe effectief is deze Pre Workout? - Healthy Point.nl
Healthy Point.nl - Lees je Fit
Reviews 14 november 2018
mm
thom Geen reacties

Snel afvallen? Maar heb je geen tijd en zin om lang in de keuken te staan? Dan is dit voor jou de oplossing.

Ik wil slank en fit worden

In deze review vertel ik je of No Xplode van BSN het geld waard is, wat je kunt verwachten van de pre workout, en waar hij het goedkoopst te verkrijgen is. Lees snel verder.

ben no xplodeNO Xplode, de bekende pre workout van het Amerikaanse merk BSN is al sinds 2004 op de markt en is een veel gebruikt supplement bij sporters. De vernieuwde formule, genaamd: NO Xplode 3.0 is verder ontwikkelt en zou ervoor moeten zorgen nog betere resultaten te kunnen behalen tijdens de workout.

In deze review van NO Xplode gaan we dieper in op deze pre workout en vertellen we je onze persoonlijke ervaring. Zo kom je te weten of deze pre workout je geld waard is en het je echt betere resultaten zal opleveren.

Vergeet niet je eigen ervaringen achter te laten onderaan het artikel.

NO Xplode van BSN

Het merk BSN speelt al jaren mee op de supplementenmarkt, ze staan ook bekend om hun hoge kwaliteit producten. We mogen dus wel wat verwachten van hun pre workout NO Xplode. BSN doet de volgende beloftes:

√ Energie – NO Xplode geeft een energie boost die de hele training blijft aanhouden.

√ Kracht – No Xplode stimuleert de spierkracht en het uithoudingsvermogen waardoor je meer kant liften.

√ 
Explosieve pomp – Bij het trainen krijg je vaak een pomp, maar meestal is deze pomp niet maximaal. Het resultaat hiervan is dat je vaak ontevreden de sportschool verlaat en niet zoveel spiermassa ontwikkelt als dat je gehoopt had. Ben jij klaar om elke training voldaan en met volle spieren naar huis te gaan?

Dat is precies wat NO Xplode doet. Na NO Xplode zal geen enkele pre workout meer hetzelfde zijn.

Mentale focus – Net als de kracht en de pomp, is mentale focus ook heel belangrijk. Door mentale focus zul je de oefeningen veel beter kunnen uitvoeren. De connectie tussen je hoofd en je spieren moet niet te verbreken zijn. NO Xplode zorgt hiervoor.

Geen suikers toegevoegd – Niemand wordt gelukkig van onnodige suikers. BSN heeft hier aan gedacht en heeft NO Xplode ontwikkelt zonder suikers of andere onnodige hulp stoffen.

BSN belooft dus de bovenstaande punten, maar is dit in de praktijk wel zo? Dat heb ik voor je uitgezocht. Ik heb NO Xplode besteld en uitgeprobeerd. Hieronder kun je mijn review lezen.

Waar heb ik op getest?

Ik heb getest op de volgende punten:

• Werking – Welke effecten voelde ik na het nemen van de pre workout
• Prijs – Klopt de prijs/kwaliteit verhouding?
• Smaak – Hoe was de smaak beleving?

De werking van NO Xplode

Je wilt na het innemen van de pre workout wel wat je beloofd wordt, een goede werking. Maar doet NO Xplode ook wat het beloofd? Om daarachter te komen beginnen we deze review met het belangrijkste onderdeel, de werking van NO Xplode.

Kracht en uithoudingsvermogen

Wanneer je traint wil je optimaal gebruik kunnen maken van je kracht. Mijn persoonlijke ervaring met NO Xplode was zeer positief. wat mij het meest opviel was het grote effect op mijn spierkracht en spieruithoudingsvermogen. Verzuring bleef lang uit en ik kon meer herhalingen maken dan dat ik normaal kon.

Ook kreeg ik van NO Xplode een hele goede pomp. Een pomp is erg belangrijk om je spiermassa te vergroten. Tijdens een pomp wordt er bloed in je spieren gepompt waardoor er meer voedingsstoffen in de spieren terecht komen.

De pomp die ik ervaarde bleef lang na de training nog aanhouden en motiveerde me om nog harder te trainen.

Als je er klaar voor bent om een paar kilo’s meer te kunnen tillen, raad ik je NO Xplode zeker aan.

Man aan het gewichtheffen

Energie en focus

NO Xplode bevat cafeïne, maar je moet niet verwachten dat je een enorme energieboost krijgt. Begrijp me niet verkeerd, je zult zeker het gevoel hebben dat je energieker bent en meer zin hebt om te trainen.

Een zekere focus had ik dan weer wel, ik raakte niet snel afgeleid van wat er om me heen gebeurde en kon de spieren goed aanvoelen.

De Smaak van NO Xplode

Een pre workout drink je voornamelijk voor de werking, maar ik weet uit eigen ervaring dat je enorm kunt opzien tegen het drinken van een pre workout die verschrikkelijk smaakt. Daarom is het ook heel belangrijk dat je een pre workout kiest die wat betreft smaak ook goed in elkaar zit.

Ook qua smaak ben je bij NO Xplode aan het juiste adres. NO Xplode is verkrijgbaar in de smaken: Green Apple, Blue Raspberry, Watermelon en Fruit Punch.

Ik heb zelf Green Apple geprobeerd, en het viel me zeker niet tegen. Het enige minpuntje vond ik dat je af en toe een korreltje poeder in je mond kreeg tijdens het drinken.

Het is voor mij geen straf om NO Xplode te drinken. Ik heb dan wel alleen Green Apple geprobeerd.
Wat betreft de andere smaken kan ik geen oordeel geven omdat ik die niet geprobeerd heb.

De ingrediënten in NO Xplode

De ingrediënten lijst van NO Xplode is vrij lang. BSN heeft ervoor gekozen om verschillende categorieën te maken in de ingrediënten die ze hebben gebruikt. Zo kun je zien welk ingrediënt voor welk effect dient.  Je hebt bijvoorbeeld de Thermic Energy blend, deze blend zorgt ervoor dat je energie krijgt. Je vind hier bijvoorbeeld ook cafeïne in.

Hieronder heb ik de meest belangrijke en bekende ingrediënten benoemd.

Thermic Energy: Bevat 275 milligram cafeïne, tyrosine en grapefruit bioflavindois. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je energie krijgt.

Myogenic Matrix: Bevat 4 soorten creatine en taurine. Deze zorgen ervoor dat je gefocust blijft en je spierkracht toeneemt. Ook zorgt creatine ervoor dat spiercellen water opnemen waardoor je minder kramp zult krijgen.

Endura Shot: Bevat Beta-Alanine en magnesium. De magnesium gecombineerd met cafeïne zorgt ervoor dat je helder kan blijven nadenken en draagt ook bij aan de focus en concentratie. Beta-Alanine zorgt voor extra spieruithoudingsvermogen.

N.O Alpha Fusion: Bevat Citrulline en planten extracten zoals Grape skin extract en Hawthorn. De planten extracten zorgen ervoor dat je gehydrateerd blijft, citrulline draagt bij een de spierpomp die belangrijk is voor spiergroei.

Shock Composite: Bevat voornamelijk ingrediënten die te maken hebben met het verbeteren van je humeur en geestelijke gesteldheid. Dit zijn bijvoorbeeld ingrediënten als DMAE.

Naast deze blends, bevat NO Xplode ook nog vele andere ingrediënten zoals Vitamine D, B12, B6 en andere vitamine en mineralen.

Ingrediënten van No Xplode

 

De prijs van NO Xplode

Op de prijs van pre workouts is bijna geen pijl te trekken, je hebt ze van €10,- en van €40,-.

Je kunt NO Xplode is verkrijgbaar in verpakkingen met 12 doseringen, 30 doseringen of 50 doseringen. Je kunt ervoor kiezen om 1,5 of 2 scoops te nemen maar 1 scoop zal voor de meeste mensen voldoende zijn.

 12 doseringen ligt gemiddeld rond de €12.00
30 doseringen ligt gemiddeld rond de €23.90
50 doseringen ligt gemiddeld rond de €32.90

De prijzen van NO Xplode vallen mee, zeker voor de kwaliteit die je ervoor krijgt.

NO Xplode is een populaire pre workout. Veel webshops en supplementenwinkels verkopen hem. Dit zorgt ervoor dat er regelmatig een aanbieding op NO Xplode en andere BSN producten is. Dit is handig voor mensen die op zoek zijn naar een goede pre workout maar niet te veel geld willen uitgeven.

Waar is NO Xplode te koop?

Je kunt NO Xplode bij vele webwinkels vinden. Hieronder geef ik je de links naar de webwinkels die NO Xplode het voordeligst aanbieden.

Bestel nu 12 doseringen voor €12.90 bij Bodylab.nl >>
Bestel nu 30 doseringen voor €22.90 bij Bodylab.nl >>
Bestel nu 50 doseringen voor €32.90 bij Bodylab.nl >>

Bestel nu 12 doseringen voor €14.90 bij Bodyenfitshop.nl >>
Bestel nu 30 doseringen voor €24.90 bij Bodyenfitshop.nl >>
Bestel nu 50 doseringen voor €34.90 bij Bodyenfitshop.nl >>

Bestel nu 30 doseringen voor €23.90 bij Preworkoutexpert.nl >>

Veel van deze webwinkels hebben veel kortingsacties en kortingscodes. Vergeet hier geen gebruik van te maken, je kunt ze vinden door op de link te klikken.

Conclusie van NO Xplode review

NO Xplode is een goede en krachtige pre workout. Ben je op zoek naar iets wat je extra kracht, uithoudingsvermogen en pomp geeft? Dan is NO Xplode een pre workout die je zeker niet mag missen. Ik heb persoonlijke de goede pomp en de krachtboost mogen ervaren en stond hier versteld van.

Ben je op zoek naar iets wat je een energieboost geeft? Dan kun je misschien beter verder kijken naar een andere pre workout. In mijn artikel ‘Top 5 beste Pre Workout’s’ beschrijf ik de 5 beste pre workouts van dit moment. Zeker een aanrader.

De ervaringen die ik met je deel in deze review zijn persoonlijk. Iedereen reageert anders op een pre workout. Per persoon verschilt het hoe sterk een ingrediënt en samenstelling reageert.

Misschien is NO Xplode wat aan de prijzige kant, maar hij is het zeker een proberen waard. De webwinkels hebben vaak korting en hier kun je natuurlijk nuttig gebruik van maken.

Vergeet niet jou eigen ervaring met ons te delen in het reactieformulier hieronder!

Beoordeling BSN No Xplode

Voordelen
  • Geeft een goede en volle pomp
  • Geen toegevoegde suikers
  • Helpt spierkracht en spiergroei bevorderen
  • Goed in elkaar passende formule
Nadelen
  • De energieboost valt wat tegen
  • Niet de goedkoopste pre workout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *