Over Ons - Healthy Point.nl
Healthy Point.nl - Lees je Fit

Hierbij willen wij ons even voorstellen

8 jaar geleden begon ik met fitness. Toen wist ik nog helemaal niks over sport, voeding of gezond leven. Eigenlijk kwam ik per toeval in de sportschool terecht omdat ik een keer met iemand mee ging.

De beslissing om een keer mee te gaan sporten is voor mij een levensverandering geweest.

Na een aantal weken te hebben gesport probeerde ik wat meer op me voeding te letten en het resultaat wat ik zag ontstaan begon een verslaving te worden. Ik was enorm trots op mezelf door wat ik op eigen kracht bereikt had. En nu 8 jaar later is het een mooie herinnering om op terug te kijken.

Ik wil dat jij het trotse en het ontspannende gevoel ook kunt ervaren. Of je nu wilt afvallen, aankomen, fitter of gezonder wilt worden. Al deze doelen zijn binnen handbereik, als je er maar genoeg moeite voor wilt doen.

En daar ga ik je met mijn team bij helpen.

In de afgelopen 8 jaar heb ik veel ervaring op gedaan als het aankomt op voeding, training en gezondheid. In 2017 besloot ik samen met een team achter de schermen om Healthypoint.nl op te richten.

Healthypoint.nl had als doel om mensen te helpen die tegen problemen of vragen aan liepen over onderwerpen als sport, voeding of gezondheid. In dit jaar heb ik ook weer veel bij mogen leren over deze onderwerpen.

Het is een hele uitdaging om zo goed en zo gevarieerd mogelijke informatie te geven om zo, zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen. Maar dit is een uitdaging die ik graag met mijn team aan ga.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, die kun je mij gerust stellen via het contact formulier op de website of via de Facebook pagina.

Iemand een hand geven